Nieuws

Zomerrooster is begonnen 10 juli 2023

Het zomerrooster gaat nu in. Dit houdt in dat vanaf deze week er alleen op woensdag van 19.00 - 20.30 uur lessen zijn. De kids zijn ook van harte welkom op woensdag. Maandag 21 augustus gaat het normale lesrooster weer in. Geniet van een goede zomer en tot snel!

 

Kom je ook a.s. zondag (13/11/22) Durak aanmoedigen op Club Fightday 12?

A.s. zondag vecht Durak op Club Fightday, Ackershof 36B in Pijnacker. Aanvang 14.00 uur. Zien we je zondag?

 

Gesloten ivm de herfstvakantie 2022

In verband met de herfstvakantie is de sportschool gesloten tot en met 30 oktober. Maandag 31 oktober beginnen de lessen weer.

 

Zomerrooster is begonnen 18 juli 2022

Het zomerrooster gaat nu in. Dit houdt in dat vanaf deze week er alleen op maandag van 19.00 - 20.30 uur lessen zijn. Maandag 22 augustus gaat het normale lesrooster weer in. Kijk in het actuele lesrooster zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan. Houd het lesrooster ook in de gaten voor extra lessen en vrije trainingen. Geniet van een goede zomer en tot snel!

 

Keurmerk Vechtsportautoriteit voor Saan Chuak!

De Haagse sportschool Saan Chuak heeft het Keurmerk Vechtsportautoriteit in ontvangst genomen. De sportschool voldoet aan alle eisen die de Nederlandse Vechtsportautoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels.

Saan-Chuak verzorgt lessen in Muay Thai voor volwassenen en jongeren van alle niveaus. Van onervaren beginners tot (aanstaande) topsporters trainen in dezelfde zaal, allemaal met hun eigen ambities.

“Nu nog mag iedereen zich trainer noemen en ergens les geven, tot ergernis van velen in de vechtsport,” stelt Herbert Dekkers, voorzitter van de Nederlandse Vechtsportautoriteit. “Hang een bokszak op in je schuur en noem jezelf sportschool: daar willen de vechtsportsector en gemeenten van af. Daarom is het Keurmerk Vechtsportautoriteit in het leven geroepen.” De Nederlandse Vechtsportautoriteit is de toezichthoudende organisatie voor het kickboksen, thaiboksen en mixed martial arts (mma) in Nederland. Hierin wordt samengewerkt met de vechtsportbonden en overheden, met steun van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en sportkoepel NOC*NSF.

Het keurmerk geeft de gemeente zicht op de kwaliteit van vechtsportscholen. Zo kunnen ze de rotte appels gaan weren, en samenwerking zoeken met de sportscholen die hun zaken wel op orde hebben. Op den duur zullen gemeenten alleen samenwerken met keurmerkhouders. Sportscholen zonder keurmerk worden straks uitgesloten van wedstrijden. “Ook voor sporters is het Keurmerk goed,” stelt Dekkers. “Nederland is een topland in de vechtsport. Die positie kan je alleen houden als iedereen de lat hoog legt. Dat begint bij de gyms.”

 

 

WE ZIJN WEER GEOPEND - 16/01/2022

Beste leden,

Via de app of de website kan je je in de agenda aanmelden voor de lessen. Ook kun je je aanmelden voor de wekelijkse extra les.

Mocht je de app nog niet hebben gedownload dan kan dat via deze links: Play Store App Store

We volgen de RIVM richtlijnen, dus alleen trainen met een geldige QR-code (recent hersteld of gevaccineerd).

Extra handig, in de app kun je ook jouw QR code uploaden.

 

 

ROOSTER 29/11/2021 - 09/01/2022

De nieuwe corona-maatregelen betekenen dat sportscholen vanaf 17h moeten sluiten.  We hebben daarom besloten onze lessen deze 3 weken te verplaatsen:

- volwassenen: woensdag 16h-17h en zaterdag 10h-11h

- kids: woensdag 15h-16h

Graag tevoren aanmelden via WhatsApp voor deze lessen!

Fabian en Kris

 

 

 

VAKANTIEROOSTER 22/07/2021

We zijn gelukkig al weer een tijdje terug (op een veilige manier) binnen aan het trainen.  Vanaf volgende week draaien we het vakantierooster.  Dwz. periode 26/07 t/m 31/08: 

- volwassenen training enkel op maandag 19h-20h30

- kids training op woensdag 18h-19h.

Voor wie op vakantie gaat: hou je gezond, lekker uitrusten en tot snel met hernieuwde energie!

Fabian en Kris

 

 

BUITEN TRAINING 31/03/2021

Beste leden,
 
We zijn vanaf woensdag 31 maart weer begonnen met onze lessen!  Aangezien ivm corona-maatregelen we nog steeds alleen mogen buitensporten op een sportaccommodatie, zullen de lessen voorlopig doorgaan op het voetbalveld SV Zuid-West (Beresteinlaan 52, tegenover het Zuid-West college), op 1km van SaanChuak.  We verzamelen daar, gelieve sportschoenen aan te hebben.  We houden onze lestijden aan:
- Maandag 19h-20h30: volwassenen
- Woensdag 18h-19h: kids (tot 12j)
- Woesndag 19h-20h30: volwassenen
Indien het weer te slecht is, wordt de les afgezegd. 
 
Daarbuiten wijzen we nog op de officiële Coronarichtlijnen van de overheid:
-              De versoepelingen voor trainen/wedstrijden binnen de eigen club gelden alleen voor kinderen en jongvolwassenen t/m 26 jaar.  Volwassenen vanaf 27 jaar mogen op sportaccommodaties buiten gezamenlijk sporten in aparte groepjes van maximaal vier personen met minstens 1.5m tussen de groepen.
-              Bij gezondheidsklachten aub niet komen.  Was goed je handen, en hou 1.5m afstand voor en na de les.
 
We kijken ernaar uit, hopelijk zien we jullie allemaal op de les!

Fabian en Kris

 

 

TIJDELIJKE SLUITING 16/12/2020

Naar aanleiding van de laatste Corona maatregelen moeten we helaas weer tijdelijk sluiten.  Alle lessen t/m 19 januari komen daarom te vervallen.  Dit geldt ook voor de kidslessen; gezien het jaargetijde is het niet mogelijk de lessen naar buiten te verplaatsen zoals wij in mei en juni hebben gedaan.  Contactsport uitoefenen pas momenteel ook niet in de geest van deze lockdown.

Desondanks wensen we jullie hele fijne dagen!  Geniet van de kerstperiode, hou je gezond en op naar een sportief nieuw jaar waar we hopelijk weer helemaal kunnen knallen!

Kris en Fabian

 

 

BOKSZAKTRAINING 15/10/2020

De nieuwe Corona-maatregelen van 14 oktober betekenen dat we onze lessen helaas weer moeten aanpassen.

De volwassenen lessen van maandag en woensdag worden tijdelijk bokszaktrainingen, waar ieder individueel op gepast afstand conditionele en technische oefeningen kan doen.  Graag voor deze lessen reeds in sportkleren aan te komen, zodat het contact voor en na de lessen tot een absoluut minimum beperkt kan worden.  Helaas, maar een noodzakelijke wijziging om samen Corona opnieuw onder controle te krijgen!

 

De kinderlessen van woensdag 18h-19h kunnen gelukkig gewoon doorgaan.

 

 

WE ZIJN WEER HELEMAAL OPEN! 01/07/2020

Vanaf 1 juli mogen we weer binnen trainen met volledig contact.

Natuurlijk volgen we de RIVM richtlijnen dus:

Ben je ziek (verkouden, hoesten en/of koorts)? Doe dan niet mee met de training maar neem rust.

Ook als een huisgenoot ziek is, blijf dan alsjeblieft thuis.

Was voordat je naar de training komt je handen goed en desinfecteer ze bij binnenkomst.

Als we allemaal extra goed op de hygiene passen, kunnen we veilig en met veel plezier er weer vol tegenaan.

Tot in de les!

 

 

WIJZIGING LOCATIE 27/05/2020

Vanaf vandaag proberen we als buitenlocatie de openbare ruimte net voor onze sportschool.

Verzamelen dus aan de sportschool, en niet op het speelpleintje!

 

 

HERVATTING TRAINING 18/05/2020

We zijn weer begonnen met onze thaibokslessen!  Ivm Corona-veiligheid vinden de lessen plaats onder hetvolgende protocol.

 

1. De trainingen vinden (verplicht) plaats in de buitenlucht, vlakbij onze sportschool: we gebruiken het pleintje tussen de Droogscheerdersgaarde en De Gaarde, zie plattegrondje hiernaast.  


2. Owv de openlucht training bepalen we week per week of het weer buitensporten toelaat, dus hou onze berichten in de gaten


3. De sportschool zelf blijft gesloten.  Iedereen moet dus omgekleed en wel bij het pleintje aan te komen, want er is geen gelegenheid om om te kleden.  Aangezien we buiten trainen, gelieve sportschoenen aan te hebben.

4. Gelieve pas 5 minuten voor de start van de training het terrein te betreden en na de training z.s.m. het terrein te verlaten.

5. De ingang is aan de kant van de Droogscheerdersgaarde.  Uitgang is aan de kant van De Gaarde (de Moskee) (zie ook het plattegrond).  

7. Misschien kennen jullie vrienden die ook graag een keer meedoen.   Neem ze gerust mee; deze non-contact lessen zijn ook leuk voor beginners om te proeven van deze fantastische sport!

8. Verder blijven de bekende regels uiteraard van kracht:
- Blijf thuis bij één van de volgende (ook milde) symptomen: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
- Hoest en nies in je elleboog.
- Was je handen met zeep voor en na de training thuis.
- Voor de uitgebreide maatregelen, lees s.v.p. het protocol Sport&Jeugd van NOC-NSF:
https://nocnsf.nl/media/2669/nocnsf_protocol_verantwoord-sporten-v2.pdf

- Voor de regels van de rijksoverheid ivm corona en sport:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

 

 

VOLWASSEN TRAINING

We zijn weer begonnen met lesgeven op maandag en woensdag van 19h-20h.

Sportlessen voor volwassenen moeten met 1,5 meter afstand gehouden worden.  Onze lessen zijn daarom aangepast en focussen daarom op bootcamp-geinspireerde oefeningen specifiek voor kracht-explosiviteit in het kickboksen + techniektraining met schaduwboksoefeningen.  Ook zal er geen gebruik gemaakt kunnen worden van ons leenmateriaal.

 

KIDS TRAINING

De kidslessen (t/m 12 jaar) gaan weer door zoals gebruikelijk op woensdag van 18h-19h.  Verzamelen op het pleintje (zie kaart).  Hoewel voor de -12 jarigen contactsport is toegestaan, passen we onze lessen wel wat aan ivm Corona-veiligheid (bv. geen clinchen, minder gebruik van bezweet leenmateriaal enz.).